Now Reading
#006. Kenny Vermeulen

#006. Kenny Vermeulen

#006. Kenny Vermeulen – Ik schrijf je in het holst van de nacht. Een leeg blad en een pen in mijn hand. Iedereen slaapt dus ik schrijf zacht.

Of Kenny’s brein ooit stilstaat, vraag ik me af na ons gesprek. Ik ben wel verrast door de rust die hij uitstraalt. Op basis van z’n online aanwezigheid had ik me een gesprek met hem anders voorgesteld. Hij is namelijk 2x-podcast-host, ex-pokemon-go-expert, voorzitter van een online boekenclub, fulltime twitteraar, creative director bij happiness, melige-poëzie-schrijver en zoveel meer. Maar hij is kalm. Gedreven overtuigend. Een vat vol ideeën. En content precies. “Een zondagskind” zegt hij. Een “goeie goeie mens”, vind ik.

Ik zou naar vanalles kunnen linken waar hij in ons gesprek naar verwijst. Maar het is gewoon veel. Té veel. Volg hem maar gewoon op Twitter: @nonunsenses.

Scroll To Top