Now Reading
Marketingmadammen #004. Els Lagrou – Over kracht uit verlies, finding your tribe en balans.

Marketingmadammen #004. Els Lagrou – Over kracht uit verlies, finding your tribe en balans.

Mag ik mezelf hier ook pitchen? Of is dat belangenvermening? Pech, ik doe het toch. In de laatste aflevering van mijn podcast ‘Marketingmadammen’ doe ik een babbeltje met Els Lagrou. Ze heeft al een impressionante carrière achter de rug bij oa Sabena, bPost, TUI, VRT. Een frisse cola tijdens een hittegolf, dat is het gevoel dat ik krijg van een gesprek met Els. Zo eentje met een partje citroen aan de rand en ijsblokjes in. Net zoals cola broebelt Els ook. “Bubbly”, zeggen ze in het Engels, dat klinkt ietsje beter. Ze loopt over van persoonlijkheid, empathie en authenticiteit en aarzelt niet om het ook over de moeilijke momenten te hebben. Ze stelt zich oprecht voor als mens eerst en marketeer op de tweede plaats. 100% open, eerlijk en helemaal zichzelf.

Scroll To Top